Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορεστιάδα: Βγήκε από την εντατική ο 7χρονος με στρεπτόκοκκο

Ο 7χρονος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με αυτό που πήγαινε και το 9χρονο κορίτσι το οποίο έχασε τη ζωή του πριν μία εβδομάδα.

Η κατάστασή του μάλιστα ήταν σοβαρή και από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί εισήχθη στην εντατική, αλά οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και βγήκε από την ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Να τονιστεί πως μετά τον θάνατο της 9χρονης από το ίδιο σχολείο, η διεύθυνση έβαλε λουκέτο, με τα μαθήματα να γίνονται διαδικτυακά.

Tags
Back to top button