Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου στη Νέα Ιωνία

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάσθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας η σεπτή μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Μακαρίου του Αιγυπτίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρική Διασαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή κληρικών και άλλων Μητροπόλεων, ενώ συμπροσευχόμενος εντός του Ιερού Βήματος παρέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως: Παραιτήθηκε από το γραφείο του Πατριαρχείου στην Αθήνα

Παρούσα στην εορτή ήταν επίσης η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικούς λόγους στην πνευματική προσωπικότητα του εορτάζοντος Μητροπολίτου, επισημαίνοντας τόσο τα πολλά χαρίσματα, με τα οποία τον προίκισε ο Θεός, όπως η απλότητα, η ευθύτητα και η ευρυμάθεια, όσο και την πολυετή προσφορά του στην ορθόδοξη διασπορά.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γαβριήλ και τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως για τις θερμές ευχές, για την αγάπη και τον διαρκή σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Tags
Back to top button