Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών Ρωσίας-Τουρκίας για την κατάσταση στο Ιντλίμπ

Η Τουρκία εξέφρασε την πεποίθηση της ότι χρειάζεται να αποκλιμακωθεί η ένταση στην επαρχία Ιντλίμπ στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατά την διάρκεια των συνομιλιών που είχε στην Μόσχα τουρκική αντιπροσωπεία με Ρώσους διπλωμάτες, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Η αντιπροσωπεία μας με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ συναντήθηκε σήμερα στην Μόσχα με τους συναδέλφους της, με τους οποίους συζήτησαν για την κατάσταση στο Ιντλίμπ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στην οποία επισημαίνεται ότι συζητήθηκαν μέτρα το οποία μπορούν να ληφθούν για την πλήρη εφαρμογή των συμφωνιών του Σότσι για το Ιντλίμπ.

Στην Άγκυρα στις 8 και 10 Φεβρουαρίου, είχαν πραγματοποιηθεί δύο γύροι συνομιλιών μεταξύ επίσημων αξιωματούχων της Ρωσίας και της Τουρκίας για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.

Tags
Back to top button