Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ολοκληρώθηκε νέα ανταλλαγή 303 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας - Το μήνυμα Ζελένσκι

Σήμερα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε άλλη μια ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας βάσει συμφωνίας που είχε επιτευχθεί στις μεταξύ τους ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη στις 15 και 16 Μαΐου 2025.

Ειδικότερα, η Ρωσία και η Ουκρανία αντάλλαξαν 303 αιχμαλώτους της κάθε πλευράς, ολοκληρώνοντας και την τρίτη και τελευταία φάση της συμφωνία; απελευθέρωσης 1.000 αιχμαλώτων εκατέρωθεν.

«303 Ουκρανοί μαχητές βρίσκονται στην πατρίδα. Η τρίτη φάση της συμφωνίας ανταλλαγής 1.000 έναντι 1.000, που συμφωνήθηκε στην Τουρκία, ολοκληρώθηκε», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Χ.

«Είναι βέβαιο ότι θα φέρουμε κάθε έναν από τους ανθρώπους μας πίσω από την ρωσική αιχμαλωσία» πρόσθεσε ο Ουκρανός Πρόεδρος.

«Κατ΄ εφαρμογήν των ουκρανορωσικών συμφωνιών της 16ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, κατά την περίοδο από την 23η έως την 25η Μαΐου η ρωσική και η ουκρανική πλευρά προχώρησαν σε ανταλλαγή 1.000 έναντι 1.000 ανθρώπων», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργεί Άμυνας.

Κατά την πρώτη φάση, η ουκρανική και η ρωσική πλευρά απελευθέρωσαν χθες Παρασκευή (23.05.2025) 390 αιχμαλώτους και κρατουμένους η κάθε μία, ενώ χθες Σάββατο (25.05.2025) στην δεύτερη φάση απελευθερώθηκαν 307 αιχμάλωτοι πολέμου από την κάθε πλευρά.

Tags
Back to top button