Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Σταυρούλας Κουράκου

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες η απολογία της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η κυρία Κουράκου κινήθηκε στη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ύποπτη ροή χρήματος που να κατέληξε στους λογαριασμούς τους δικούς της και του συζύγου της.

Αργά σήμερα το βράδυ αναμένεται η απόφαση ανακριτών διαφθοράς και της εισαγγελέως για την ποινική μεταχείριση του ζεύγους Παπαντωνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγος του έχουν κληθεί να απολογηθούν για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος το οποίο αφορά ποσό 2.800.000 ελβετικών φράγκων το οποίο φέρεται να έλαβε ως δώρο για να προωθήσει τη κύρια σύμβαση και αυτή των αντισταθμιστικών ωφελημάτων για το εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού.

 

Tags
Back to top button