Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ολόκληρος… στρατός Πακιστανών σε αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο

Ένας ολόκληρος… στρατός Πακιστανών εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε ένα δωμάτιο όπου διαμένουν τρεις ομοεθνείς τους, στην κοινότητα Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας στην πεδιάδα της Μεσαράς! Τα όσα ακολούθησαν, σήκωσαν στο πόδι τους σχεδόν 600 κατοίκους του χωριού!

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι εισβολείς -που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τουλάχιστον 30!- επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στους ενοίκους του δωματίου και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αλύπητα, ενώ δεν δίστασαν να τους μαχαιρώσουν! Και ενώ οι περίοικοι έβγαιναν από τα σπίτια τους ακούγοντας τις κραυγές πόνου των θυμάτων, οι δράστες έσπευσαν να χαθούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι τρεις Πακιστανοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Μοιρών και του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας, με τα οποία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Δυο από αυτούς ήταν εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα, αλλά ο τρίτος είχε χτυπηθεί από μαχαίρι στον θώρακα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Η τοπική Αστυνομία ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες της αιματηρής επίθεσης και να εξακριβώσει αν κίνητρό τους ήταν η ληστεία ή κάτι άλλο.

Tags
Back to top button