Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ολλανδία - Μαρκ Ρούτε: ​«Είναι αναπόφευκτο να παραταθεί το υφιστάμενο lockdown έως τουλάχιστον τις 2 Μαρτίου»

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, ανακοίνωσε ότι τα περισσότερα από τα μέτρα του lockdown που έχουν επιβληθεί στη χώρα, θα συνεχιστούν τουλάχιστον ως τις 2 Μαρτίου.

​«Είναι αναπόφευκτο να παραταθεί το υφιστάμενο lockdown, σχεδόν στην πλήρη μορφή του, έως τουλάχιστον τις 2 Μαρτίου», παρά τη μείωση των κρουσμάτων στη χώρα, επισήμανε ο Ρούτε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Η κυβέρνηση εξετάζει ακόμη εάν θα παρατείνει τη νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, ένα μέτρο που πυροδότησε ταραχές, πέραν της 10ης Φεβρουαρίου, είπε ο Ρούτε.

​Ο επικεφαλής της ολλανδικής κυβέρνησης επιβεβαίωσε, εντούτοις, την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών από τις 8 Φεβρουαρίου.

 

Tags
Back to top button