Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τεράστια ζήτηση για τα διαρκείας - Δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά την κατάκτηση του Conference

Ο Ολυμπιακός κλείνει το 2025 τα 100 του χρόνια και πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τα επετειακά του εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024-25. 

Η διάθεση ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα αλλά μετά την κατάκτηση του Conference League από την ομάδα του Πειραιά η ζήτηση είναι τεράστια. Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να κλείσουν θέση στο Καραϊσκάκη για τη νέα σεζόν αφού εκτός από τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο υπάρχουν εγγυημένοι αγώνες στο Europa League. 

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τους νεκρούς τους με το τρόπαιο του Conference League


Η κατάκτηση του Conference League έφερε τον Ολυμπιακό απευθείας στο Europa League phase με τους αγώνες να αρχίζουν στις 25/9. Ο Ολυμπιακός θα δώσει 8 παιχνίδια με 8 διαφορετικές ομάδες και τα 4 στην έδρα του έως τον Ιανουάριο. 

Ήδη στο Europa League έχουν περάσει ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα, η Πόρτο, η Τότεναμ, η Λάτσιο και κάποιες εξ' αυτών θα επισκεφτούν τον Πειραιά. Τα παιχνίδια στο League phase ολοκληρώνονται στις 25/1/2025 και με μια νορμάλ πορεία θα υπάρχει και άλλο τον Φεβρουάριο. 

Tags
Back to top button