Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

Ο κορωνοϊός έχει εισχωρήσει και στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ ερυθρόλευκων

Νέο πρόβλημα με κορωνοϊό προέκυψε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μετά το πρώτο θετικό άτομο εντός ομάδας, τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου υποβλήθηκαν ξανά σε τεστ, που έδειξαν ακόμα ένα κρούσμα Covid-19.

Όπως ανακοινώθηκε, αυτό είναι ασυμπτωματικό και δεν έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά το ματς με την Άλμπα.

Όλοι στον Ολυμπιακό πέρασαν ξανά από τις απαραίτητες εξετάσεις και οι αθλητές της ομάδας προπονήθηκαν ατομικά, ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα (18/11) και τη Βιλερμπάν (20/11).

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

Σήμερα (15/11) οι “ερυθρόλευκοι” υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων -ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο- οι παίκτες προπονήθηκαν ατομικά».

Tags
Back to top button