Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Φεβρουάριο ή Μάρτιο η απόφαση για τους θεατές

Η ιαπωνική κυβέρνηση και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισαν τον περασμένο Μάρτιο να αναβάλουν τους του 2020 έως τον Ιούλιο του 2021 λόγω της πανδημίας.

Οι διοργανωτές τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στη διεξαγωγή των Αγώνων φέτος, ακόμη και αν τα κρούσματα COVID-19 αυξάνονται και η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη σχέδια για διεύρυνση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί απόφαση για το εάν θα επιτρέπεται σε φιλάθλους να παρακολουθούν αγώνες, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων που δεν επιθυμούν πλέον να παρευρεθούν έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για επιστροφή χρημάτων.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να λάβουμε μια πολύ δύσκολη απόφαση από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο 2020, Γιοσίρο Μόρι, σε μια διαδικτυακή συνέντευξη που διοργανώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το Kyodo έδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως οι Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει είτε να αναβληθούν ξανά είτε να ακυρωθούν λόγω των αυξανόμενων περιπτώσεων κορωνοϊού.

Ωστόσο, ο Μόρι είπε ότι θα ήταν «απολύτως αδύνατο» να ακυρωθούν ξανά οι Αγώνες, κυρίως επειδή η οργανωτική επιτροπή δεν θα μπορούσε να διατηρήσει το προσωπικό της για ένα ακόμη έτος.

Tags
Back to top button