Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οικονομικό πακέτο 408 εκατ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού στο Ντουμπάι

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο για να βοηθήσει την οικονομία του να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ύψος του οικονομικού πακέτου είναι στα 1,5 δισεκατομμύρια ντιράμ (408 εκατομμύρια δολάρια) σύμφωνα με μία σημερινή ανάρτηση στο Twitter, του πρίγκιπα του θρόνου του εμιράτου Χαμντάν Μπιν Μοχάμεντ Αλ-Μακτούμ.

Πρόκειται για το τρίτο οικονομικό πακέτο που ανακοινώνεται από το Ντουμπάι, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο και πιο πλούσιο μέλος της ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Τα τρία πακέτα είναι συνολικής οικονομικής αξίας 6,3 δισεκατομμυρίων ντιράμ, όπως δήλωσε ο Σείχης Χαμντάν.
 

Tags
Back to top button