Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι ζωές των ανθρώπων δεν έχουν αξία στη νεοναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση

Σήμερα, αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Ιταλικό λαό επέλεξαν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών στις Βρυξέλλες να επιβάλουν πρόστιμο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιταλία, για ενισχύσεις που χορηγήθηκαν το 2008 στην ανάπτυξη του τουρισμού της Σαρδηνίας.
"Ευρώ κι Ευρωπαϊκή Ένωση που πρέπει ν' απομακρυνθούμε το συντομότερο δυνατόν"... επισημαίνει ο Marco Rizzo, Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας.
Η Ιταλία είχε ζητήσει βοήθεια από την Ε.Ε. για την επείγουσα αντιμετώπιση του κορονοϊού στη Συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Υγείας (27 Φλεβάρη 2020), εξειδικεύοντας: "χρειαζόμαστε μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό".
Η απάντηση των Ευρωπαίων "εταίρων" ήταν η απόλυτη σιωπή, αφού οι κατ' όνομα υπουργοί των 27 χωρών μελών, δεν είναι τίποτα περισσότερο από χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των τραπεζιτών!
Όπως και στην προσφυγική κρίση (στην Ελλάδα πανηγυρίζουν γιατί θα δώσουν οι πλούσιοι "εταίροι" κάποια χρήματα ως φιλοδώρημα, για να ασκήσουμε χρέη σωφρονιστικών υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα κάτεργα των μεταφερόμενων μεταναστών), όπως και στην περίπτωση του ελληνικού "χρέους", έτσι και σήμερα με Ιταλούς συνανθρώπους μας που θερίζει ο Covid-19.
Αναδύθηκε ωμά η φύση αυτής της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι ζωές των ανθρώπων δεν έχουν σημασία κι αξία... σημασία έχει να γίνουν σεβαστές οι "αξίες" των τραπεζιτών, οι λογαριασμοί που επιβάλλουν και υπερκέρδη στην εταιρία που ανατέθηκε η διαχείριση της οικονομίας των 27 χωρών μελών, που τυπώνει απλό χαρτί και παίρνει προμήθεια αίμα, υπεραξία εργασίας... και την έχουν βαπτίσει με νόθο όνομα ως δήθεν τράπεζα: ΕΚΤ.
Αυτή είναι η πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια δικτατορική φυλακή του ευρώ!
Η βοήθεια στον Ιταλικό λαό φθάνει από την Κίνα, με το "δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς" σύμφωνα με την "πολιτισμένη" δύση της ελευθερίας.
Απογειώθηκε από τη Σανγκάη, ένα ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος Α350 των κινεζικών αερογραμμών Air China με κατεύθυνση τη χειμαζόμενη Ιταλία.
Η Κίνα σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση -εκτός από εκατομμύρια μάσκες, 1.000 αναπνευστήρες κ.α.π που έστειλε στην Ιταλία και νυχθημερόν συνεργασία ιατρικών επιτελείων Κίνας-Ιταλίας-, τώρα από τη Σανγκάη φθάνουν 9 Κινέζοι γιατροί που αντιμετώπισαν τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή, 31 τόνοι ιατροφαρμακευτικό υλικό, που περιλαμβάνει και πλάσμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον ιό.
Όσο για τη βοήθεια της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ, ας δούμε πως ο βασιλιάς δεν είναι απλώς γυμνός, αλλά ξεβράκωτος:
Γεωργία Γκαρδαλίνου 

Tags
Back to top button