Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι συνοριακές πόλεις μηνύουν τον Τ.Μπάιντεν: «Με την πολιτική του προκάλεσε την μεγαλύτερη αθρόα εισροή μεταναστών»

Στην επίθεση περνούν οι συνοριακές πόλεις των ΗΠΑ, καθώς ετοιμάζονται να μηνύσουν την κυβέρνηση τουυ Τζο Μπάιντεν, έπειτα από πρωτοβουλία της κομητείας του Τέξας, το οποίος είδε στις αρχές Σεπτεμβρίου χιλιάδες παράνομους μετανάστες να προσπαθούν να εισβάλουν στη χώρα. 

Το Ντελ Ρίο - η έδρα του Βαλ Βέρντε - ήταν το επίκεντρο της συνοριακής καταστροφής καθώς δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν κάτω από μια γέφυρα.

«Μιλήσαμε για τη μεταρρύθμιση του μεταναστευτικού απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Και τα δύο μέρη είχαν τον έλεγχο της Ουάσινγκτον σε ένα σημείο ή άλλο τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχουμε κάνει τίποτα γι 'αυτό εκτός από τη δημιουργία του χάους που υπάρχει σήμερα», ανέφερε ο Επίτροπος της Κομητείας Βαλ Βέρντε, Μπο Νέτλετον, σε συνέλευση το βράδυ της Τρίτης.

Ο Νέτλετον ανέφερε ότι ήρθε η ώρα οι συνοριακές κομητείες και πόλεις να ενωθούν για να αμφισβητήσουν τις αμερικανικές πολιτικές μετανάστευσης μετά την «αποτυχία τους να εφαρμόσουν τον νόμο» στα σύνορα, προκαλώντας τη μεγαλύτερη αθρόα εισροή μεταναστών σε περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κρίση στα νότια σύνορα.

Ο επίτροπος του Τέξας είπε ότι τα χρόνια αναποτελεσματικών πολιτικών ανάγκασαν τις παραμεθόριες πόλεις να φέρουν άδικα το βάρος. «50% του του πληθυσμού αυτής της πόλης κάθεται κάτω από τη Διεθνή Γέφυρά μας», είπε, αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες από την Αϊτή που έφτασαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Είναι μια πλήρης αποτυχία όλων όσων συμβαίνουν στην Ουάσιγκτον, όχι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά για πολλά, πολλά χρόνια». Η πολιτεία της Φλόριντα πρωτοστάτησε στην αγωγή της κυβέρνησης Μπάιντεν σχετικά με την πολιτική της και το μεταναστευτικό.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis ανακοίνωσε τις σημαντικές ενέργειες που έγιναν για να θεωρηθεί υπεύθυνη η διοίκηση Μπάιντεν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την άρνηση επιβολής των μεταναστευτικών νόμων αυτής της χώρας.

«Νομίζω ότι αυτό είναι σκόπιμο, νομίζω ότι είναι ιδεολογικό», δήλωσε ο DeSantis και συνέχισε λέγοντας «Θέλουν μια μαζική παράνομη μετανάστευση σε αυτή τη χώρα».

Tags
Back to top button