Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Ιστορικές Επαναλήψεις που συναντάμε στον τόπο μας…

Μία μικρή ιστροική αναδρομή, μας δείχνει τις επαναλήψεις που βιώνουμε στην ιστορία της χώρας μας…


Αθανάσιος Τσίντζας

Η διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας συντελέσθηκε σε πάροδο αρκετών αιώνων. Το τελευταίο κτύπημα ήταν η πτώση της Βασιλεύουσας, το σύμβολο. Η αρχή έγινε στο Ματζικέρτ (1071 μ.Χ) ακολούθησε η Φραγκοκρατία που κομμάτιασε την αυτοκρατορία και κατέλαβε για 2 γενιές την Κωνσταντινούπολη, οι ΕΔ έγιναν μισθοφορικές, ο οικονομικός πλούτος μεταφέρθηκε στο εξωτερικό, το εμπόριο πέρασε σε χέρια ξένων, οι αυτοκράτορες προέρχονταν από τα τζάκια και όχι από το πεδίο των μαχών, κλπ. ώστε μια Τρίτη 29 Μαϊ 1453 χ.Χ, ο Μωάμεθ ο Πορθητής φύσηξε – ίσως και να φθαρνίσθηκε – και ΕΑΛΩ η ΠΟΛΙΣ.

Οι Μογγολότουρκοι όμως έπραξαν διοικητικώς ορθά όσα έπραξαν και έτσι παρότι ελάχιστοι σε αριθμό, κατάφεραν να διατηρήσουν τα κεκτημένα για αρκετούς αιώνες. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
– Διατήρησαν στις διοικητικές δομές και στα κέντρα αποφάσεων, ΝΤΟΠΙΟΥΣ πεφωτισμένους ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ υποτακτικούς και αδίστακτους ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.
ΣΧΟΛΙΟ: Σήμερα το σιωνιστικό μόρφωμα της ΕΕ πράττει το ίδιο: ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ υποτακτικές και ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ για την ΕΕ με ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ επιλεγμένους και κατάλληλα εκπαιδευμένους διοικητικούς υπαλλήλους υψηλά αμειβόμενους.
– Διέλυσαν τις ΕΔ των χωρών και κρατών που κατέκτησαν και κατέσφαξαν επιφανείς προσωπικότητες, είτε τους οδήγησαν σε μόνιμη εξορία.
ΣΧΟΛΙΟ: Ανάλογη προσπάθεια γίνεται και σήμερα, οι άλλοτε πανίσχυρες στρατιωτικά ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ φθίνουν σε βαθμό τρομακτικό. Τις τελευταίες δεκαετίες, αυτή η προσπάθεια γίνεται αντιληπτή και στην χώρα μας, που έπρεπε πρώτα να αλλωθεί οικονομικά, πληθυσμιακά, πολιτικά, κλπ. Πάντοτε είμασταν σκληρός και δύσκολος στόχος …
– Εφάρμοσαν το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, προκειμένου να αποκτήσουν ΝΕΟΛΑΙΑ υψηλών προδιαγραφών για τη συνέχιση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
ΣΧΟΛΙΟ: Και αυτό συντελείται με την απώλεια των νέων στις χώρες του εξωτερικού, την εκπαίδευση των νέων στα σιωνιστικά ιδεώδη της παγκοσμιοποίησης, τη δημιουργία νέων γενιών επιλέκτων και χαμάληδων, κλπ.
– Ανακάτεψαν τους πληθυσμούς με βίαιες μετατοπίσεις και αλλαγή διοικητικών συνόρων κατά το δοκούν, προκειμένου να αλλοιωθεί η σύνθεση των πληθυσμών και να σβήσει η αίσθηση του πατριωτισμού. Αλήθεια, πόσοι πλέον αισθάνονται ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ??
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν χρειάζεται, τα περί οργανωμένης πληθυσμιακής μετάλλαξης τα ζούμε 30+ χρόνια σε ολόκληρη την Ευρώπη των λαών, που έγινε Ευρώπη των ψυχών. Επίσης ζούμε την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια, τη δημιουργία ανύπαρκτων ιστορικά κρατών (Β. Μακεδονία, Κόσσοβο), τη χαλαρότητα συνόρων στη Δ. Ευρώπη, κλπ.
– Έταξαν τις θρησκείες στην υπηρεσία των Βρυξελλών και των υποτελών κυβερνήσεων. Είτε συνοδοιπόρος, είτε τρομοκράτης.
ΣΧΟΛΙΟ: Κλασσική αντιμετώπιση των εχόντων διαφορετική άποψη. Κάποτε ο Ρήγας Φεραίος, οπαδός της τότε παγκοσμιοποιημένης ιδέας της αδελφοσύνης των λαών, καταδικάσθηκε και εκτελέσθηκε ως τρομοκράτης. Σήμερα οι εμφανίζοντες τάση πατριωτισμού είναι ύποπτοι, ενώ οι εμφανιζοντες εθνική τάση ήδη κατηγοριοποιήθηκαν ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΝΑΖΙ και πλέον το ίδιο ισχύει για τους ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ κομμουνιστικών αντιλήψεων. Οι θρησκευτικοί ηγέτες εκλείπουν από φυσικά αίτια … και οι αντικαταστάτες των είναι κακέκτυπα δουλοπρέπειας που συνιστούν αυτοσυγκράτηση και υποταγή.
– Πέρασε το ΧΡΗΜΑ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ στην κεντρική εξουσία του Παλατιού του Σουλτάνου.
ΣΧΟΛΙΟ: Δημιουργήθηκε η ΕΚΤ, καταργήθηκαν οι εθνικές Τράπεζες, οι υποτελείς δοσίλογες κυβερνήσεις ασκούν φοροεπιδρομές και τα χρήματα καταλήγουν και πάλι στην κεντρική εξουσία των Βρυξελλών. Ο εθνικός πλούτος διεθνοποιήθηκε (πολυεθνικές που πλέον εξαγόρασαν με ψίχουλα, λιμάνια, αεροδόμια, τελωνεία, οδικούς άξονες και κάθε λογής έμμεσο φόρο.)
– Καταργήθηκαν οι τάξεις των νοικοκυραίων και επετράπησαν μόνο αυτές των φιλικά προσκείμενων δοσίλογων συνεργατών, καθώς επίσης και τα εκατομμύρια ψυχών υπό τον τίτλο ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
ΣΧΟΛΙΟ: Η τάξη των δοσίλογων υποτακτικών νεόπλουτων,, έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στη χώρα μας. Παράλληλα η φτωχοποίηση οδηγεί στη δημιουργία και της έτερης μεγάλης τάξης των ΡΑΓΙΑΔΩΝ. Θα χρειασθεί ακόμη χρόνος 1-2 γενιών, ώστε η τελευταία γενιά που θα συνεχίσει, να είναι ΑΜΟΡΦΩΤΗ και ΑΝΙΚΑΝΗ να αντιληφθεί το τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, μη έχοντας όραμα. Αυτός και ο λόγος που συνεχώς βάλλεται η ιστορία, τα ήθη και οι παραδόσεις του τόπου μας, με νέες ιδέες παρακμής και αλλοίωσης της ιστορικής μνήμης (gay parade, κατάργηση παρελάσεων, συνωστισμοί στην προκυμαία, κλπ.)
Η ΓΝΩΣΗ του ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και πως αυτά επαναλαμβάνονται ιστορικά από Κεντρικές Εξουσίες για την επίτευξη αυτοκρατορικών σκοπών προς όφελος μιας μικρής μερίδας ανθρώπων, ΕΝΑΝΤΙΑ στις αρχές του ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ το 1ο ΒΗΜΑ.
Στη συνέχεια θα ξεσπάσουν και πάλι οι επαναστάσεις με εθνικό μανδύα, άλλες με εθνική έπαρση, άλλες με ταξική και άλλες με ιδιοτελείς σκοπούς από τους ίδιους τους ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ (όπως και ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ, ο ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ, κλπ.) όταν αντιληφθούν πως η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ κλονίζεται και χάνει και πάλι την ισχύ της.

Tags
Back to top button