Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι ΗΠΑ κλείνουν το προξενείο τους στην Πεσαβάρ του Πακιστάν

Οπως έγινε γνωστό, η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ θα αναλάβει πλέον όλες τις διπλωματικές επαφές με την επαρχία Χάιμπερ Παχτούνχβα, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Πεσαβάρ.

«Η απόφαση αυτή αντανακλά τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια του διπλωματικού προσωπικού και την αποτελεσματική διαχείριση πόρων», ανέφερε η ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο Reuters.

Η συγκεκριμένη επαρχία συνορεύει με το Αφγανιστάν και έχει αποτελέσει επανειλημμένα πεδίο επιθέσεων και συγκρούσεων μεταξύ πακιστανικών δυνάμεων και μαχητών που το Ισλαμαμπάντ αποδίδει σε υποστήριξη από το Αφγανιστάν.

Το Reuters υπενθυμίζει ότι τον Μάρτιο είχαν σκοτωθεί δέκα άτομα όταν διαδηλωτές εισέβαλαν στον εξωτερικό περίβολο του αμερικανικού προξενείου στο Καράτσι, έπειτα από γεγονότα βίας που συνδέθηκαν με εντάσεις στην περιοχή.

Tags
Back to top button