Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι ΗΠΑ καλούν την ΕΕ σε συνεργασία κατά της Κίνας

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρακάμπτει την Κίνα και είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη μπορούν να συνεργαστούν στενά. Ας μην αφήσουμε την Κίνα να γράψει τους παγκόσμιους κανόνες που διέπουν το εμπόριο και την τεχνολογία.

Σε άρθρο για την Washington Post το Σάββατο, ο Μπάιντεν είπε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να οδηγήσουν τον κόσμο από μια θέση δύναμης για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως ο κοροναϊός, η κλιματική κρίση και η πρόκληση που θέτουν οι «επιβλαβείς δραστηριότητες των κυβερνήσεων της Κίνας και της Ρωσίας».

«Ενώ βρίσκομαι στις Βρυξέλλες, θα συναντηθώ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για να συζητήσουμε πώς μπορούν να εργαστούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη σε στενό συντονισμό για τις παγκόσμιες προκλήσεις. Θα επικεντρωθούμε στο να διασφαλίσουμε ότι οι δημοκρατίες της αγοράς, όχι η Κίνα ή οποιοσδήποτε άλλος, θα γράψουν τους κανόνες του 21ου αιώνα σχετικά με το εμπόριο και την τεχνολογία. Και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τον στόχο μιας ολόκληρης Ευρώπης, ελεύθερη και ειρηνική », έγραψε ο Μπάιντεν.

Πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της G7 στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι εναπόκειται στις κορυφαίες δημοκρατίες να προσφέρουν «μια εναλλακτική λύση υψηλού επιπέδου για την Κίνα για την αναβάθμιση των φυσικών, ψηφιακών και υγειονομικών υποδομών που είναι πιο ανθεκτική και υποστηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξη».

Tags
Back to top button