Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εντολές στο Κοράνι προς Μουσουλμάνους: «Πιστοί πολεμάτε τούς απίστους» – Αδύνατη η ένταξη τους σε Ελλάδα και Ευρώπη

«Πολεμάτε τους απίστους» είναι μία από τις εντολές του Κορανίου προς Μουσουλμάνους που κατακλύζουν κατά κύματα την Ελλάδα και δείχνει – αυτή, όπως και οι υπόλοιπες – πως είναι αδύνατη η ένταξη τους στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.


Οι εντολές στο ιερό τους βιβλίο, που τηρούν με βαθιά πίστη και ευλάβεια, απαγορεύουν στους πιστούς τους να «κάνουν φίλους τους άπιστους» και προστάζει να τους «πολεμούν» και να τους «υποδέχονται σκληρά».

Οι εντολές
Αναλυτικά οι εντολές από την ελληνική μετάφραση του ιερού αυτού βιβλίου, από τον ομογενή αλεξανδρινό Γ. I. Πεντάκη το 1886, και σε έκδοση «Το Βήμα» (2016).

(Προς τούς «πιστούς» ομιλεί ό θεός μέσω του αρχαγγέλου Γαβριήλ ή τού Προφήτη Μωάμεθ: Κεφάλαιο, άρθρο, σελίδα)

α). Στείλαμε το βιβλίο τής αλήθειας γιά να δικάζεις τούς ανθρώπους μέ όσα σου δίδαξε το Κοράνιο. (Δ/103.96). Βιβλίο ξεκάθαρο προορισμένο να απειλήσει τούς ανθρώπους μέ σκληρά βασανιστήρια. (ΙΗ, 2.63)


β). Όσοι εγκατέλειψαν τη Χώρα τους και θυσιάζουν τούς εαυτούς τους και την περιουσία τους στη μάχη υπέρ τής πίστης, αυτοί θα καταλάβουν την υψηλότερη βαθμίδα ενώπιον του Θεού και θα είναι μακάριοι. (Θ, 20,173)

γ). Οι πιστοί ας μην κάνουν φίλους τούς απίστους… (Γ, 28,63). Πιστοί, μη συνάπτετε στενές σχέσεις μέ απίστους παρά μόνο μεταξύ σας. (Γ, 118,72)

δ). Όταν ακούσεις τούς απίστους να συζητούν γιά τίς αποκαλύψεις μας να απομακρυνθείς από κοντά τους έως ότου συζητήσουν κάποιο άλλο θέμα. (ΣΤ, 68,128)

ε). Πιστοί να πολεμάτε τούς απίστους, οι όποιοι έρχονται σε επαφή μαζί σας και να τούς υποδέχεστε σκληρά. (Θ, 123,186) στ). Να πολεμάτε (τούς απίστους)… έως ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία. (Η, 39,166) Θα εξαφανίσουμε ή θα τιμωρήσουμε σκληρά όλες τις χώρες τής γης πριν από την ημέρα τής κρίσεως.

Αυτη είναι μια απόφαση γραμμένη στα αιώνια βιβλία του Θεού. (ΙΖ, 58,257)

ζ). Άπιστοι είναι όσοι λένε ότι ο γιος τής Μαρίας είναι θεός… (Ε, 17,107)

η.) Όσοι προσβάλουν τούς πιστούς και τις πιστές χωρίς λόγο διαπράττουν θανάσιμο αμάρτημα. (ΛΓ, 58,383)

θ). Ορκίζομαι στην γραφίδα και στα γραμμένα ότι εσύ Μωάμεθ μέ τη χάρη του Θεού δεν είσαι τρελός. (Σημ. ομιλεί ό άγγελος Γαβριήλ) (ΞΗ, 1-2,516) ι). Οι γυναίκες είναι το χωράφι σας. Να πηγαίνετε λοιπόν στο χωράφι σας μέ όποιον τρόπο σας αρέσει. (Β, 223,50)

ια). Ό Θεός αφού στήριξε τούς ουρανούς πάνω σε αόρατες στήλες, κάθισε στο θρόνο του. (ΙΓ, 2,223)

Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα ψήγματα από τις 566 σελίδες του βιβλίου τής ελληνικής εκδόσεως.

Το όλο περιεχόμενο του ιερού βιβλίου περιλαμβάνει όχι μόνον περί Θεού θέματα αλλά και πρακτικά θέματα του καθημερινού βίου του πιστού.

Είναι λοιπόν αφομοιώσιμοι οι Μουσουλμάνοι στον ευρωπαϊκό πολιτισμό;

Άτυπον το ενύπνιον.

ΠΗΓΗ:elthraki.gr – Γεώργιος Β. Φάκος

Tags
Back to top button