Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι ευχές του Πατριάρχη Κύριλλου στον Πούτιν για τα γενέθλια του: "Είστε ο εγγυητής των δικαιωμάτων και ελευθεριών του Ρωσικού λαού"

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον Βλαντίμιρ Πούτιν με αφορμή τα 72α γενέθλιά του, "καλή υγεία και μακροζωία, και με τη γενναιόδωρη βοήθεια του Θεού και ευλογημένη επιτυχία στην περαιτέρω υπηρεσία σας προς τον λαό και την πατρίδα".

Στάθηκε επίσης για άλλη μια φορά στο πλευρό του Ρώσου προέδρου χαρακτηρίζοντας τον ως εγγυητή των ελευθεριών του ρωσικού λαού και εφαρμοστή μιας αξιακής πολιτικής.

Ο Πατριάρχης Μόσχας, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Ρώσο Πρόεδρο, αναφέρει στο ευχετήριο μήνυμά του πως ο Πούτιν εφαρμόζει μια αξιακή πολιτική ενώ για ακόμη μία φορά επικροτεί την στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο!» - O Πούτιν έφτασε τα 72 του χρόνια

Συγκεκριμάνα αναφέρει: “Για πολλά χρόνια υπηρετείτε την Πατρίδα με μεγάλη ευθύνη και αφοσίωση. Εργαζέστε επιμελώς ως Πρόεδρος της Ρωσίας, νοιάζεστε ακούραστα για την ανάπτυξη της χώρας μας, υπερασπίζεστε σταθερά την κυριαρχία και την αιονόβια πολιτιστική της κληρονομιά και είστε ο εγγυητής των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των συμπολιτών μας”, σημειώνει.

“Καρποί της οποίας είναι η κοινωνική αρμονία και αλληλεγγύη, η αυξημένη αστική ευθύνη και πρωτοβουλία, που έχουν στόχο σήμερα στην παροχή βοήθειας στους συμμετέχοντες σε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, υπερασπίζοντας με θάρρος και ηρωισμό την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ρωσίας”, αναφέρει.

“Φροντίζετε πάντα για την ευημερία του λαού, δίνοντας εμπνευσμένο παράδειγμα, όχι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν την ευημερία της Πατρίδας μας”, προσθέτει.

“Είμαι πεπεισμένος ότι οι κοινές προσπάθειες της κρατικής ηγεσίας, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του λαού θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην κοινωνικοοικονομική, πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας, στη διατήρηση της διαεθνοτικής και διαθρησκευτικής ειρήνης και αρμονίας και στην εγκαθίδρυση στη ζωή των πολιτών των διαρκών ηθικών ιδανικών και των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών”, καταλήγει.

 

Tags
Back to top button