Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Οι διατροφικές συνήθειες για την γιορτή της Αναλήψεως - Τι επιλέγουν οι πιστοί

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου είναι η γιορτή της Αναλήψεως και οι πιστοί ακολουθούν τις διατροφικές προσταγές της Νηστείας.

Της Αναλήψεως είναι την Πέμπτη 10 Ιουνίου σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία που την γιορτάζει 39 ημέρες μετά το Πάσχα.

Τι τρώμε της Αναλήψεως

Με αφορμή τη γιορτή και την Θεία Κοινωνία την ημέρα της Αναλήψεως, την προηγουμένη τρώμε ψάρι.

Ακόμη, το μεσημέρι και το βράδυ κάνουμε νηστεία.

Τι γιορτάζουμε της Αναλήψεως

Την ημέρα της Αναλήψεως γιορτάζουμε την ανάβαση του Χριστού στους ουρανούς και σύμφωνα με τη θρησκεία μας αυτό θεωρείται και η ολοκλήρωση της αποστολής του στη Γη.

Tags
Back to top button