Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις τους

Εντείνονται οι προετοιμασίες των αγροτών στην Κρήτη για τις νέες κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν πανελλαδικά, όπως έχει ήδη προαποφασιστεί, στις 23 Ιανουαρίου, ως απόρροια της άκαρπης συνάντησης των αγροτών με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η καθοριστικής σημασίας σύσκεψη πρόκειται να γίνει στο Τυμπάκι και σε αυτήν έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αγρότες και εκπρόσωποι αγροτικών συνδικαλιστικών οργάνων από όλη την Κρήτη, καθώς αρχική πρόθεση είναι να ληφθούν αποφάσεις κοινής αποδοχής. Στόχος της συνάντησης είναι να ληφθούν αποφάσεις κυρίως για τη μορφή που θα έχουν οι νέες αγροτικές κινητοποιήσεις, καθώς η απόφαση για τη συμμετοχή των αγροτών σε αυτές είναι ήδη ειλημμένη.

Εν τω μεταξύ, οι αγρότες των Αστερουσίων έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε μπλόκο του κόμβο Πραιτωρίων στις 23 Ιανουαρίου, ημέρα της έναρξης των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για ζητήματα φορολογικής, οικονομικής και ασφαλιστικής φύσεως, ενώ στα αιτήματά τους έχουν προστεθεί και οι άμεσες αποζημιώσεις για την καταστροφή που προκάλεσε ο χιονιάς σε παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο.

Πηγή: cretapost.gr

Tags
Back to top button