Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Οφειλές σε Εφορία & Ταμεία: «Τέλος χρόνου» για την επανένταξη στη ρύθμιση των 100 - 120 δόσεων (βίντεο)

Χιλιάδες ασφαλισμένοι που έχασαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τη ρύθμιση των 100 -120 δόσεων προς την Εφορία και τα Ταμεία, έχουν χρονικό περιθώριο μόλις πέντε 24ωρα προκειμένου να επανενταχθούν.

​Συγκεκριμένα όσοι πλήττονται από την πανδημία και έχασαν τις 100 και 120 δόσεις έχουν την ευκαιρία να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις τους μέχρι το τέλος του μήνα καταβάλλοντας τη δόση Δεκεμβρίου.   

Για την Εφορία, έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση όσοι έχασαν τις 120 δόσεις από το Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο του 2020. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, προκειμένου να κάνουν ηλεκτρονικά την αίτηση επανένταξης και στη συνέχεια θα πρέπει να καταβάλουν τη δόση έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

​Εάν δεν πληρώσουν μέχρι τη συγκεκριμένη προθεσμία, η αίτησή τους θεωρείται άκυρη. Για να πληρώσουν τη δόση Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό σε «Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής» είτε μέσω web banking είτε μέσω τράπεζας.

Για την αναβίωση της ρύθμιση των 120 δόσεων προς τα Ταμεία, έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν όσοι έχασαν τη ρύθμιση, την περίοδο από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2020. Και σε αυτήν την περίπτωση η δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Σε περίπτωση που οι ασφαλισμένοι χάσουν την τελευταία αυτή προθεσμία, αναβιώνει όλο το αρχικό χρέος. Δηλαδή, δεν ισχύει ο επανυπολογισμός που είχαν κάνει ενώ θα πρέπει να πληρώσουν τόκους και προσαυξήσεις.

Tags
Back to top button