Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

O ζάπλουτος Ινδός επιχειρηματίας έμπλεξε με το οργανωμένο έγκλημα και βάρεσε «κανόνι»!

Βάρεσε «κανόνι» ένας από τους πλουσιότερους άντρες της Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της φημισμένης οικογένειας Μιτάλ, ο οποίος κάποτε ξόδεψε 55.000.000 ευρώ για το… γάμο της κόρης του, αλλά τώρα έχει χρέος που υπερβαίνει τα 140.000.000 ευρώ!

Ο 64χρονος Πραμόντ Μιτάλ, αδερφός του Ινδού μεγιστάνα των χαλυβουργείων Λακσμί Μιτάλ, πιστεύεται ότι απώλεσε την περιουσία του μετά την εμπλοκή του σε έρευνα για το οργανωμένο έγκλημα στη Βοσνία.

Ο Πραμόντ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή που έκανε στην κόρη του Σρίστι, στο Εθνικό Μουσείο Καταλανικής Τέχνης της Βαρκελώνης, το 2013, μπήκε το 2006 εγγυητής για τα χρέη της Global Ispat Koksna Industrija Lukavac, μιας εταιρίας παραγωγής άνθρακα με έδρα τη Βοσνία.

Πέρυσι, ωστόσο, η εταιρία βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών της χώρας για συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα, με αποτέλεσμα ο 64χρονος επιχειρηματίας να συλληφθεί. Αν και σύντομα αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης ύψους 1.000.000 ευρώ, η έρευνα εις βάρος του ίδιου αλλά και της εταιρίας συνεχίζεται.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους «Times» του Λονδίνου, ο 70χρονος αδερφός του, Λακσμί Μιτάλ, με συνολική περιουσία ύψους… 7.400.000.000 ευρώ, δεν σκοπεύει να τον ξελασπώσει, καθώς κατά το παρελθόν είχαν τσακωθεί για τα περιουσιακά τους.

Tags
Back to top button