Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Νίκης με τους… καλικάντζαρους επιμένει στα fake news για «προληπτική επιστράτευση»

Υπενθυμίζεται πως η διασπορά της δήθεν είδησης έγινε αρχικά από τον πρέσβη επί τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, ο οποίος εμφάνισε «επίσημο έγγραφο» που υπογράφεται από τον «υποστράτηγο Πιτσιλή» και ζητά επιστράτευση.

Το περιεχόμενο του εγγράφου, η μειωμένη αξιοπιστία της εντολής και το γεγονός ότι τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπηρετεί υποστράτηγος με το όνομα Πιτσιλής δεν εμπόδισε τον βουλευτή της Νίκης να το υιοθετήσει και να καταθέσει γραπτή ερώτηση στη Βουλή καλώντας σε εξηγήσεις τις ηγεσίες των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.

Ο κ. Παπαδόπουλος άλλωστε και στο παρελθόν έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς μεταξύ άλλων καλούσε τους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς κυκλοφορούν… καλικάντζαροι.

Σαν να μην έφτανε το πρώτο «χτύπημα» αναφορικά με το θέμα της επιστράτευσης, ο βουλευτής της Νίκης προχώρησε και σε δεύτερο.

Αρνούμενος να δεχθεί ότι η είδηση διαψεύδεται ακόμα και από τον κ. Χρυσανθόπουλο ο οποίος παραδέχθηκε ότι «αυτό το οποίο είπα φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα –ίσως ήταν ένα λάθος δικό μου- αλλά ανεξάρτητα από αυτό θα έπρεπε να έχει υπάρξει μια μικρή επιστράτευση έστω σαν δοκιμή», κατέθεσε στην Βουλή δεύτερη παρόμοια ερώτηση.

«Τι συμβαίνει; Που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα» αναρωτιέται μεταξύ άλλων.

Δείτε το νέο κείμενο του κ. Παπαδόπουλου:

 

Tags
Back to top button