Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Τζόνσον ζητά από τη Γαλλία να παίρνει πίσω τους μετανάστες που διασχίζουν τη Μάγχη

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ζήτησε από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να παίρνει πίσω στη Γαλλία τους μετανάστες που φτάνουν στην Αγγλία, μία ημέρα μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στη Μάγχη, όπου έχασαν τη ζωή τους 31 άνθρωποι.

«Προτείνω να εφαρμόσουμε μια διμερή συμφωνία επανεισδοχής, που θα επιτρέπει την επιστροφή όλων των παράτυπων μεταναστών που διαπλέουν τη Μάγχη» αναφέρει ο Τζόνσον σε μια επιστολή του προς τον Μακρόν, την οποία ανάρτησε στο Twitter.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός παρουσιάζει επίσης τα μέτρα που θα μπορούσαν να λάβουν οι δύο χώρες για να αποφευχθούν οι θάνατοι ανθρώπων στη Μάγχη.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι κοινές περιπολίες, ώστε να αποτρέπονται οι αναχωρήσεις σκαφών από τις γαλλικές ακτές, η χρήση αισθητήρων και ραντάρ, η συμφωνία επανεισδοχής στη Γαλλία αλλά και μια παρόμοια συμφωνία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωση

Tags
Back to top button