Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Τραμπ λανσάρει χρυσά ρολόγια των 100.000$ -Χρησιμοποιεί την υποψηφιότητα του για να βγάλει κέρδος

Μετά τις Βίβλους, τα sneakers και τα νομίσματα τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ λανσάρει νέα σειρά ρολογιών χειρός σε άλλη μια προσπάθειά του να εξαργυρώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρεία των ΗΠΑ, όπως κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος παρουσίασε το τελευταίο του εμπόρευμα, τα Trump Watches, στην πλατφόρμα του κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social, 40 μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου λέγοντας στους υποστηρικτές του ότι τα ρολόγια θα είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ρολόγια του Τραμπ τιμώνται 499 δολάρια έκαστο, αν και η σειρά περιλαμβάνει και ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια αξίας 100.000 δολαρίων. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια.

Ο... έμπορος Τραμπ


«Αυτά τα ρολόγια είναι πραγματικά ιδιαίτερα – θα τα λατρέψετε», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα του, παραθέτοντας και τον σύνδεσμο με τον ιστότοπο όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα προμηθευτούν. Εκεί αναφέρεται, πάντως, ότι ούτε ο Τραμπ, ούτε η εταιρεία του σχεδίασαν, κατασκεύασαν ή διαθέτουν τα ρολόγια, αλλά μια εταιρεία ονόματι «TheBestWatchesOnEarth LLC» εξασφάλισε την άδεια πώλησής τους με το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Αφότου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία για την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ έχει βάλει στα ταμεία του εκατομμύρια δολάρια από την πώληση εμπορικών προϊόντων με το όνομα ή φωτογραφίες τους. Έχει κυκλοφορήσει μια σειρά sneakers, δύο βιβλία μέσω εκδοτικού οίκου, συνιδρυτής του οποίου είναι ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνριο και αντίτυπα της Βίβλου εγκεκριμένα από τον ίδιο.

Προ ημερών ο Τραμπ λάνσαρε και αναμνηστικά ασημένια νομίσματα για την ενίσχυση της καμπάνιας του.

Tags
Back to top button