Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Τραμπ εξαίρεσε τους Ευρωπαίους φοιτητές από την ταξιδιωτική απαγόρευση λόγω κορονοϊού

Οι φοιτητές που θέλουν να ταξιδέψουν από χώρες της Ευρώπης προς τις ΗΠΑ εξαιρούνται από τις διάφορες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις που έχει επιβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στο πλαίσιο των μέτρων τα οποία έχει λάβει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να κόψει τις βίζες σε ξένους φοιτητές που τα πανεπιστήμιά τους θα κάνουν διαδικτυακά τα μαθήματα λόγω της πανδημίας. Δέχτηκε τεράστια κριτική και πίεση για αναιρέσει την απόφασή του. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, ο Τραμπ προχωρά σε εξαίρεση πολιτών της Ευρώπης, όπως και για κάποια μέλη των οικογενειών και au pairs (σ.σ. ο όρος αναφέρεται σε οικιακές βοηθούς που συνήθως αναλαμβάνουν τη φροντίδα παιδιών) κατόχων αδειών εισόδου σε ισχύ.

Ο Μπολσονάρου στηρίζει Τραμπ


Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο ακροδεξιός Ζαΐχ Μπολσονάρου, δήλωσε χθες Πέμπτη ότι ελπίζει πως ο σύμμαχός του Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί τον Νοέμβριο, ωστόσο επισήμανε πως οι εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών είναι πολλά υποσχόμενες ακόμη κι αν κερδίσει ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπολσονάρου υμνεί συχνά τον Τραμπ, έχει πει πως αποτελεί το πολιτικό του υπόδειγμα, ενώ κάνει επίσης συχνά παραλληλισμούς ανάμεσα τα συντηρητικά πολιτικά προγράμματα που εφαρμόζουν οι δύο αρχηγοί κρατών.
 

Tags
Back to top button