Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο θάνατος του Νασράλα αποσταθεροποίησε σοβαρά την ευρύτερη περιοχή, αναφέρει το Κρεμλίνο

Όπως ανέφερε ο Ντιμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο θάνατος του Χασάν Νασράλα, ηγέτη της Χεζμπολάχ, από τις καταστροφικές επιθέσεις του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού έχει προκαλέσει σοβαρή αποσταθεροποίηση στην ευρύτερη περιοχή.

Η Μόσχα καταδίκασε τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ στον Λίβανο, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, με τον Ρώσο αξιωματούχο να τονίζει ότι θα δημιουργηθεί μια ανθρωπιστική καταστροφή, όπως ακριβώς έχει συμβεί στη Λωρίδα της Γάζας.

Στη συνέχεια, ο Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο οι Φρουροί της Επανάστασης, επίλεκτο σώμα του ιρανικού στρατού, χρησιμοποιούν κυρίως εγχώριας ή ρωσικής -ή κινεζικής- κατασκευής συσκευές επικοινωνίας, λέγοντας πως οι εμπορικές σχέσεις της Μόσχας με την Τεχεράνη αναπτύσσονται.

Ιρανός αξιωματούχος ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι το Ιράν ανησυχεί για διείσδυση Ισραηλινών πρακτόρων, μετά τις φονικές επιθέσεις εναντίον της Χεζμπολάχ αυτόν τον μήνα, κατά τις οποίες βομβητές και φορητοί ασύρματοι εξερράγησαν σε όλον τον Λίβανο, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες.

Ο αξιωματούχος ασφαλείας πρόσθεσε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται στο Ιράν ευρείας κλίμακας επιχείρηση για την επιθεώρηση όλων των συσκευών επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι Φρουροί της Επανάστασης.

Tags
Back to top button