Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θάνατος της οικογένειάς του του όπλισε τα χέρια: H απίστευτη ιστορία ενός Ρώσου που έγινε ταινία

Ο Ρώσος Βιτάλι Καλογιέφ μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το πιο πολύτιμο αγαθό του, την οικογένεια του.   

Αρνούμενος να αποδεχθεί το γεγονός και νιώθοντας ότι έγινε μεγάλη αδικία έγινε δολοφόνος για να εκδικηθεί αυτόν που θεωρούσε ότι ήταν υπαίτιος για την τραγωδία. Τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας που είχε υπηρεσία την ώρα που το αεροπλάνο με την οικογένειά του  – τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά – συνετρίβη όταν συγκρούστηκε  στον αέρα με αεροπλάνο που έκανε μεταφορές το 2002 πάνω από τη Γερμανία.

Ο άνδρας ήταν από την αρχή πεπεισμένος ότι υπεύθυνος ήταν ο Πέτερ Νίλσεν και ότι πρέπει να πληρώσει. Χτυπημένος από την κατάθλιψη μετέτρεψε το σπίτι στο Βλαντικαφκάζ σε ναό στη μνήμη της οικογένειάς του, της συζύγου του Σβετλάνα, του 10χρονου γιου Κονσταντίν και της τετάχρονης κόρης του Νταιάνα.  Εκείνος ήταν στην Βαρκελώνη όπου ετοίμαζε το σπίτι της  περιμένοντας να φτάσουν.

Μετά από έρευνες δύο ετών και αφού θεώρησε ότι είχε εξαντλήσει κάθε μέσο εντόπισε τον Νίλσεν και τον μαχαίρωσε  θανάσιμα μέσα στον κήπο του. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση αλλά αφέθηκε ελεύθερος το 2007 και όταν γύρισε στην Ρωσία έγινε υπουργός κατασκευών στην περιοχή της Βόρειας Οσετίας – Αλάνια.

Τώρα η ιστορία μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ να παίζει το ρόλο του τραγικού πατέρα.

Tags
Back to top button