Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Στρατός της Κύπρου υποκλίθηκε στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας με την ευχή να ελευθερωθεί το νησί (Βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και στα δυο στρατόπεδα. Αξιωματικοί και στρατιώτες προσκήνησαν με ευλάβεια το Θεομητορικό Κειμήλιο, με την ευχή να βοηθήσει η Παναγία να ελευθερωθεί το νησί.

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Άγια ζώνη με τιμές αρχηγού κράτους

Στο Ιερό Κειμήλιο, το οποίο συνόδευσαν ο  Μητροπολίτης Ταμασού κ Ησαϊας και ο καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ και οι συνοδείες τους αποδόθηκαν τιμές με την στιγμή του, ψάλλοντας και τον Εθνικό Ύμνο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  που έχει και το ρεπορτάζ, τελέσθηκε δέηση στα παρεκκλήσια των στρατοπέδων ενώ στις ομιλίες τους οι στρατηγοί αναφέρθηκαν στην μεγάλη ευλογία που δέχθηκαν με την έλευση της Αγίας Ζώνης.

Τόνισαν μάλιστα την σημαντική στιγμή για την Κύπρο κατά την οποία έφθασε η Αγία Ζώνη στη Μεγαλόνησο, λόγω της συμπλήρωσης των 50 ετών από την τουρκική εισβολή.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της παρουσίας του Ιερού Κειμηλίου στα στρατόπεδα και στην πραγματικά μεγάλη ενίσχυση που θα λάβουν οι στρατιώτες από την Αγία Ζώνη ενώ ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στην ιστορία της Αγίας Ζώνης και στην θαυματουργική παρουσίας της στην ζωή όσων την προσκυνούν.

Tags
Back to top button