Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Σέρβος Υπουργός Άμυνας χλευάζει τον Ράμα για τις "τρύπιες κάλτσες" του

Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βουλίν απάντησε στον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, έπειτα από τις εκκλήσεις του για τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας.

Ο Βουλίν χλευάζει τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι προσπάθησε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του, όπως αναφέρει το echedoros-a.gr.

Λέει ότι θυμόμαστε τον Ράμα περισσότερο για τις τρύπιες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του.

«Εάν ο Ράμα ενδιαφέρονταν για την ειρήνη στην περιοχή, δεν θα επαινούσε τους δολοφόνους του λεγόμενου UCK, ούτε να προσπαθούσε να μεσολαβήσει για το ποιος θα κυβερνήσει το Μαυροβούνιο.

»Αν γνώριζε πως να κρατήσει μια προσωπικότητα, δεν θα προσπαθούσε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του στα επίσημα βιβλία που εκτύπωσε η κυβέρνησή του.

»Μόνο στον κόσμο των Twitts και των απομιμήσεων, θυμόμαστε τον Ράμα για τις σκισμένες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του», γράφει ο Βουλίν.

Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, αντέδρασε μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα μετά τη συνάντηση των δύο κυβερνήσεων Αλβανίας -Κοσσυφοπεδίου, κατηγορώντας τον, ότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη Αλβανία επιδιώκοντας να πάρει αυτό που, σύμφωνα με τον ίδιο, ανήκει στους Σέρβους.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, μέσω μια ανάρτησής του στο Twitter, ζήτησε την ευθύνη του προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς για τη δήλωση του Υπουργού του, λέγοντας ότι ελπίζει ότι αυτή η δήλωση δεν είναι αληθινή, διαφορετικά σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να τον τιμωρήσει για την άθλια παράσταση.

Tags
Back to top button