Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σαλβίνι έφερε τη Λεπέν στη Ρώμη ενώ η Ιταλία βυθίζεται στην κρίση

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Κομισιόν και του επιτρόπου Ευρωπαϊκών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ εξαπέλυσε ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά στη συνάντησή του με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.

«Μοιραζόμαστε την ίδια ιδέα για μια Ευρώπη της αγροτιάς, της εργασίας και της μάχης κατά της μετανάστευσης, είπε ο Ματέο Σαλβίνι. «Είμαστε κατά των εχθρών της Ευρώπης, που είναι ο (Ζαν Κλοντ) Γιούνκερ και ο (Πιερ) Μοσκοβισί», πρόσθεσε εξαπολύοντας βέλη κατά των δύο ευρωπαίων πολιτικών που ζήτησαν από τη Ρώμη να συμμορφωθεί στους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ και να αποφύγει την παρέκκλιση από τους συμπεφωνημένους με τις Βρυξέλλες στόχους.

«Αυτοί ήταν που δημιούργησαν φόβο στους Ευρωπαίους πολίτες για τις δουλειές και το μέλλον τους», πρόσθεσε.

Η Λεπέν από την πλευρά της υποστήριξε ότι «η ΕΕ ποδοπάτησε τις αξίες της αλληλεγγύης: Βρισκόμαστε τώρα σε μια ιστορική συγκυρία. Τον Μάιο θα πετύχουμε να δημιουργήσουμε μια Ένωση με νέες αξίες κατά της παγκοσμιοποίησης», είπε μιλώντας για τις ευρωεκλογές του ερχόμενου έτους

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης υποστήριξε ότι ο συνασπισμός των λαϊκιστών δεν θα κάνει πίσω αναφορικά με τα δημοσιονομικά του σχέδια. Και τόνισε ότι περιμένει από την ΕΕ να εγκρίνει τον προϋπολογισμό της Ιταλίας «γιατί βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από στήριξη και αξιοπρέπεια».

Και έβγαλε βέλη από τη φαρέτρα για τους κερδοσκόπους «όπως ο Σόρος», που «έχουν στοιχηματίσει στην κατάρρευση της Ιταλίας για να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές υγιείς επιχειρήσεις και υπάρχουν πολλοί από αυτούς, βρίσκονται σε αυτή την χώρα». 

Tags
Back to top button