Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Ρουβίκωνας απειλεί γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων – Τους βγάζει στα μανταλάκια για φακελάκια

«Μαζέψτε τους αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς»

Ο Ρουβίκωνας «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά δίνει στη δημοσιότητα ονόματα γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία που, όπως υποστηρίζει, παίρνουν φακελάκια. Ζητά να τους… μαζέψουν αλλιώς θα αναλάβει δράση.

Η ανάρτηση για τους γιατρούς που φέρονται να παίρνουν «φακελάκια» και εργάζονται σε συγκεκριμένα, δημόσια, νοσοκομεία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (21.03.2019) από ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας.

Το στέλεχος του Ρουβίκωνα δίνει τα ονόματα των γιατρών που, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του, εργάζονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο «Έλενα», στο «Αλεξάνδρα» και στο Βενιζέλειο.

Ανάμεσα σε εκείνους που… κρεμάει στα μανταλάκια είναι διευθυντές και καθηγητής Πανεπιστημίου. Ειδικά για το «Αλεξάνδρα», το στέλεχος του Ρουβίκωνα γράφει πως τα «φακελάκια» πέφτουν βροχή από τους γυναικολόγους, ενώ στο «Βενιζέλειο» στο φακελάκι πάει σύννεφο στα χειρουργεία των καρκινοπαθών!

Η ανάρτηση έρχεται μια μέρα μετά την είδηση πως γιατρός στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας συνελήφθη γιατί πιάστηκε με το… «φακελάκι» στο χέρι! Κατηγορείται πως είχε ζητήσει από ασθενή, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, «φακελάκι» 1.000€ ώστε να του εξασφαλίσει την εισαγωγή στο νοσοκομείο!

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουβίκωνας τα βάζει με γιατρούς που κατηγορούνται για «φακελάκια». Πριν από μερικές εβδομάδες, στις 26 Φεβρουαρίου, μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν εισβάλει σε γραφείο γιατρού που κατηγορείται ότι ζήτησε «φακελάκι» από καρκινοπαθή ασθενή και μάλιστα ο ένας από αυτούς χειροδίκησε, πριν κάποιοι απ’ όσους ήταν μαζί του κάνουν άνω κάτω το γραφείο.

Την επομένη, το ίδιο μέλος του Ρουβίκωνα που έκανε τη σημερινή ανάρτηση, είχε απειλήσει πως «θα πάμε σε όλους».

Είχε προηγηθεί, τον Οκτώβριο του 2017, η εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο γραφείο διευθυντή κλινικής στον Ευαγγελισμό, τον οποίο τα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν απειλήσει να του κόψουν το χέρι αν ξαναπάρει φακελάκι. Τον Μάρτιο του 2018 είχε είναι «ντου» σε γραφείο γιατρού στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά».

Tags
Back to top button