Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ρούμπιο στην Ευρώπη: Συζητήσεις για το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης στην Ουκρανία

Συζητήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει την Παρασκευή ο Μάρκο Ρούμπιο γύρω από το σχέδιο της Ουάσινγκτον για την ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ανέφεραν πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του μέσου, ο Ρούμπιο, ο οποίος είναι επίσης βοηθός του προέδρου των ΗΠΑ για θέματα εθνικής ασφάλειας, θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με υψηλόβαθμους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών χωρών που είναι υπεύθυνοι για την εθνική ασφάλεια.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι αρκετοί ανώτεροι Ευρωπαίοι διπλωμάτες εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα τους δοθεί «η ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για οποιαδήποτε σχέδια» για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ίδιος ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε σε ανάρτηση στο X ότι η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει «να αναπτύσσει μια λίστα ιδεών για τον τερματισμό του πολέμου με βάση στοιχεία και από τις δύο πλευρές», προσθέτοντας ότι μια βιώσιμη ειρήνη θα απαιτήσει «δύσκολες αλλά αναγκαίες παραχωρήσεις».

Tags
Back to top button