Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Πρίγκιπας Χάρι στο Κίεβο για τη στήριξη των τραυματιών πολέμου

Ο πρίγκιπας Χάριεπισκέφθηκε το Κίεβο της Ουκρανίας μετά από πρόσκληση της ουκρανικής κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι ήθελε να κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» για να βοηθήσει στην ανάρρωση των τραυματιών πολέμου.

Σύμφωνα με τον Guardian, o Δούκας του Σάσεξ θα παρουσιάσει λεπτομερώς νέες πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των τραυματιών στρατιωτών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μαζί με μια ομάδα από το Ίδρυμα Αγώνων Invictus.

Αυτό, έρχεται σε συνέχεια της συνάντησής του με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, στο Λονδίνο την Τετάρτη (10/09) - την πρώτη τους προσωπική συνάντηση από τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι αρχικά προσκλήθηκε από τον ιδρυτή του Κέντρου Τραύματος Superhumans στη Λβιβ που είχε επισκεφθεί τον περασμένο Απρίλιο προκειμένου να συναντήσει τραυματίες πολέμου που έκαναν αποκατάσταση.

Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκίνησε τους Αγώνες Invictus το 2014 για να μπορούν τραυματίες βετεράνοι να αγωνίζονται σε αθλητικές εκδηλώσεις. Κατά την τελετή έναρξης το 2022, όταν η ομάδα της Ουκρανίας έλαβε ειδική άδεια να αγωνιστεί από τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο πρίγκιπας δήλωσε ότι ο κόσμος ήταν «ενωμένος» με την Ουκρανία.

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην Ουκρανία από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την πλήρη εισβολή της τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο βασιλιάς καλωσόρισε τον Ζελένσκι στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ τον Μάρτιο, έχοντας προηγουμένως δηλώσει ότι η Ουκρανία είχε αντιμετωπίσει «απεριγράφητη επιθετικότητα» από τη Ρωσία.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, αδελφός του Χάρι, συνάντησε Ουκρανούς πρόσφυγες κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψης στην Εσθονία τον Μάρτιο - όπου είπε ότι η ανθεκτικότητά τους ήταν «εκπληκτική».

Tags
Back to top button