Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου

Σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεώς του στην Κύπρο, η Α.Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, επισκέφθηκε με την συνοδεία του, την «Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου», όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Σχολής Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, με τον οποίο ο Πατριάρχης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Ο Διευθυντής της Σχολής ενημέρωσε τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές και το έργο το οποίο επιτελείται σε αυτό το Πανεπιστημιακού επιπέδου Θεολογικό Ίδρυμα.

Επίσημη επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Ακολούθως, αντάλλαξαν απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας της υπό ίδρυσης Θεολογικής Ακαδημίας του Αποστόλου Μάρκου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, η οποία θα εδρεύει στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου.

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, ευχαρίστησε τον Διευθυντή για την υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους της Σχολής και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την άρτια οργάνωση ενός εκ των πολλών έργων του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.

 

Tags
Back to top button