Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Μόσχας στο Καζακστάν

Ο Πάπας Φραγκίσκος σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο σε μια διαθρησκευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Καζακστάν τον Σεπτέμβριο.

Σε μια συνέντευξη στην ισπανόφωνη εταιρεία μέσων ενημέρωσης Univision, η οποία μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 11 Ιουλίου, ο ποντίφικας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Θα συναντηθούμε στο Καζακστάν τον Σεπτέμβριο γιατί θα γίνει μια θρησκευτική συνάντηση», στην οποία υποσχέθηκαν να παραστούν τόσο ο Πάπας όσο και ο Πατριάρχης, είπε ο Φραγκίσκος.

Αν και το Βατικανό δεν ανακοίνωσε επίσημα την επίσκεψη του Πάπα στο Νουρ-Σουλτάν, οι αρχές του Καζακστάν δήλωσαν ότι ο ποντίφικας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Συνέδριο Παγκοσμίων και Παραδοσιακών Θρησκειών τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με τον Πρόεδρο Τοκάγιεφ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Παρά τις διαφορές στις εκτιμήσεις για ορισμένα γεγονότα, ο Πάπας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, διατήρησε «καλές σχέσεις» με τον Πατριάρχη Μόσχας.

Ο Αργεντινός Πάπας επιβεβαίωσε επίσης την επιθυμία του να επισκεφθεί τη Μόσχα και - «πριν ή μετά» - το Κίεβο.

Tags
Back to top button