Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ν.Τραμπ θα μιλήσει το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Φλόριντα σε ανοιχτή συγκέντρωση - Θα ανακοινώσει το νέο κόμμα;

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο από το Ορλάντο της Φλόριντα, στην πρώτη του ομιλία μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου και όλοι θα στρέψουν τα μάτια τους στον πρώην πρόεδρο καθώς όλα είναι ανοιχτά για την δημιουργία ενός νέου πατριωτικού κόμματος όπως είχε ο ίδιος αφήσει να εννοηθεί αλλά και καθώς οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν χωρίς καμιά υποστήριξη να λαμβάνει την συντριπτική πλειοψηφία των ρεπουμπλικάνων.

Η ομιλία του πρώην προέδρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Συνεδρίου Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, έγινε σήμερα γνωστό από συνεργάτες του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει για “το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και του συντηρητικού κινήματος”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο πρώην πρόεδρος αναμένεται επίσης να μιλήσει για τη μετανάστευση και τις καταστροφικές πολιτικές του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν στο θέμα αυτό, σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του.

Το νέο κόμμα

Μόλις στις 20 Ιανουαρίου ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συζητήσει με συνεργάτες του το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα, δήλωσαν ενημερωμένες πηγές στην εφημερίδα The Wall Street Journal.

Ο κ. Τραμπ φέρεται να εξέτασε το σενάριο σε συζητήσεις με συνεργάτες του και κοντινά του πρόσωπα την τελευταία εβδομάδα, κατά το δημοσίευμα της WSJ. Θα προτιμούσε να βαφτίσει το νέο σχήμα «Patriot Party» («Πατριωτικό Κόμμα»), σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας.

Έξι στους δέκα ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών θα ψήφιζαν ένα «κόμμα Τραμπ»

Στις αρχές Φεβρουαρίου σε δημοσκόπηση είχε καταγραφεί η κυριαρχία του Ν.Τραμπ με την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων να δηλώνουν ότι εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφτιαχνε πολιτικό κόμμα θα γίνονταν μέλη του, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Hill-HarrisX.

Συγκεκριμένα, το 64% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος λένε στη δημοσκόπηση που διεξήχθη 28 και 29 Ιανουαρίου ότι θα εντάσσονταν σε ένα πολιτικό κόμμα που θα έφτιαχνε ο Τραμπ, ενώ το 32% δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να το έκανε.

Αντίθετα, το 36% των ψηφοφόρων του κόμματος λέει ότι σίγουρα ή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εντασσόταν.

Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 28% των ανεξάρτητων και το 15% των Δημοκρατικών μάλλον θα εντάσσονταν σε ένα τρίτο κόμμα με ηγέτη τον Τραμπ.

37% του συνόλου των ψηφοφόρων δήλωσε ότι εάν ο πρώην πρόεδρος έφτιαχνε νέο κόμμα, θα γίνονταν μέλη του.

Tags
Back to top button