Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Χίου υπέγραψε για να μην βγει στο σφυρί σπίτι χρεωμένου ιδιοκτήτη

Σε μία πράξη για την προστασία και τη σωτηρία ενός πολίτη προχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκος.


Η υπογραφή του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου είναι η πρώτη που μπήκε στο κείμενο στήριξης του συμπατριώτη μας, εκδότη, Γιάννη Παληού, το σπίτι του οποίου κινδυνεύει με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, λόγω χρεών σε τράπεζα, από επιχειρηματικό δάνειο που είχε λάβει προ ετών.

Ο Μητροπολίτης επισήμανε ότι υπογράφει και στηρίζει μ’αυτήν του την πράξη τον συμμαθητή του Γιάννη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι επιχειρείται κατάσχεση του μοναδικού σπιτιού του και η ΟΕΒΕ ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης σε κάθε μέλος της που αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα, λόγω της κρίσης, επιδιώκοντας να εφαρμοστεί το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το «κούρεμα» των οφειλών. Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε ο Πρόεδρός της, Βασίλης Παππάς, την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο δημαρχείο Χίου συγκαλείται σύσκεψη φορέων.

Παράλληλα διαδικτυακά είναι σε εξέλιξη πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών.


Υπογράφουμε εδώ . Τα ονόματα των υπογραφών δεν δημοσιοποιούνται.

Tags
Back to top button