Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Μισέλ Μπαρνιέ λέει ότι «Μένουν πολλά να γίνουν αλλά είμαστε κοντά σε συμφωνία με Βρετανία για ελεγχόμενο Brexit!»!

«Φως» στις διαπραγματεύσεις ΕΕ-Βρετανίας για ένα Brexit κατόπιν συμφωνίας: Αν και «Μένει πολλή δουλειά να γίνει», όπως είπε πριν λίγο ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις διαπραγματεύσεις για το Brexit παραδέχθηκε ότι υπήρξαν «εποικοδομητικές συνομιλίες» το σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες με τους εκπροσώπους του Λονδίνου, σε μία προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου, καθώς μένουν 19 ημέρες για την ημερομηνία του διαζυγίου.

Ο Μισέλ Μπαρνιέ ενημέρωσε απόψε στην βελγική πρωτεύουσα τους 27 πρεσβευτές των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αργότερα απόψε, ο Μισέλ Μπαρνιέ θα ενημερώσει για την εξέλιξη των συνομιλιών το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αύριο τους υπουργούς Εξωτερικών των 27 στο Λουξεμβούργο

Λονδίνο και Βρυξέλλες δεν έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να συμφωνήσουν στον τρόπο με τον οποίο θα αποφευχθεί η επαναφορά των συνόρων ανάμεσα στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και την Βόρεια Ιρλανδία, επαρχία του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το Brexit.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ενημέρωσε σήμερα τους υπουργούς του για την πρόοδο των συνομιλιών με τις Βρυξέλλες διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι μία συμφωνία παραμένει εφικτή.

«Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι ο δρόμος προς μία συμφωνία αρχίζει να φαίνεται, αλλά μένει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει και πρέπει να παραμείνουμε προετοιμασμένοι για να αποχωρήσουμε στις 31 Οκτωβρίου», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του βρετανού πρωθυπουργού με τους υπουργούς του.
Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για τον τρόπο με τον οποίο οι δύο πλευρές υπολογίζουν να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους.

Tags
Back to top button