Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο «μαιτρ» της ταχύτητας - Συναρμολόγησε lego σε χρόνο ρεκόρ (βίντεο)

Ο Πολ Ουφίμα κατάφερε να κερδίσει το τίτλο του γρηγορότερου σε κατασκευή LEGO, ενώ κατάφερε να συμπεριληφθεί και στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο Αμερικανός που ασχολείται με τα λέγκο από την παιδική του ηλικία, κατάφερε να συναρμολογήσει 9.036 τουβλάκια σε μόλις 13 ώρες, 37 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα. 

 

 

Το Κολοσσαίο της Lego είναι το μεγαλύτερο, δυσκολότερο και πιο φιλόδοξο τούβλινο έργο της εταιρείας - που ξεπερνά και το Millennium Falcon του Πολέμου των Άστρων, με τα 7.541 κομμάτια. 

Όπως λέει ο νικητής του παγκόσμιου τίτλου, αυτή είναι μόνο η αρχή. «Δεν έχω σκοπό να σταματήσω με το Κολοσσαίο. Αφού έσπασα ένα παγκόσμιο ρεκόρ και αφού αποδείχτηκε τόσο εύκολη η συνεργασία με τους ανθρώπους του Guiness, θα συνεχίσω για το επόμενο ρεκόρ», λέει ο ίδιος.

Tags
Back to top button