Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Κοτζιάς δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το ΠΡΑΤΤΩ -«Ρωτήστε με αύριο»

Δεν αποκλείει ο Νίκος Κοτζιάς να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση που έδωσε στην τηλεόραση CretaTv. Για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Ν. Κοτζιάς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο πρόσωπό του.

Αιγιαλίτιδα: «Εγώ ανακοίνωσα ότι ετοίμασα τα προεδρικά διατάγματα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση CRETA και στον Μάριο Διονέλλη για το επίμαχο θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ αναφέρει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Οταν ερωτάται γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Ο Ν. Κοτζιάς επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο σημειώνει πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται».

Tags
Back to top button