Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορωνοϊός "παγώνει" τα πάντα: Προς ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας

Προς γενική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών φαίνεται πως οδηγείται η κατάσταση καθώς υπάρχουν εισηγήσεις στο Μαξίμου για την ενεργοποίηση του εν λόγω πρωτοκόλλου. 

Η επιθετική πανδημία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλοιώνει ριζικά την καθημερινότητά μας καθώς μέρα με τη μέρα τα κρούσματα αυξάνονται και ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει αισθητά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εισήγηση πρότασης ακόμα και για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών με τον προαιρετικό χαρακτήρα των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Για να μην προκληθούν βεβαίως παρερμηνείες, πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως επαφίεται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό και δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, εξαιτίας της πολυπλοκότητάς της και των οικονομικών επιπτώσεων που δύναται να έχει.

Ωστόσο, επειδή η αντιμετώπιση του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις του έχουν την μεγαλύτερη σημασία για την Πολιτεία, θα εξετασθεί η πρόταση με όποια ενδεχομένως διαμόρφωση μπορεί να γίνει για την φάση που βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή η χώρα έναντι του ιού.

Η απόφαση αυτή δύναται να αναβληθεί για αργότερα και εφόσον περάσει η χώρα στην φάση 3, όπως αναφέρει το , που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται ακόμα ή αν θα ληφθεί, ο τρόπος και με τα μέτρα που αυτό θα εφαρμοστεί, θα γίνει ουσιαστικά για να αναχαιτιστεί η ανώριμη συμπεριφορά μερίδας των πολιτών που δύναται να επιδεινώσει την κατάσταση.

Η απόφαση όποια και αν είναι αυτή ενδεχομένως να ληφθεί και εντός της εβδομάδας και πάντα ανάλογα και με τις υπόλοιπες εισηγήσεις που γίνονται και ανάλογα με την ανάλυση των δεδομένων που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο οι αρμόδιοι για ακόμα μία φορά κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες και καλούν σε πλήρη συμμόρφωση των μέτρων που αποφασίζονται.

Ουσιαστικά οι ρυθμιστικοί παράγοντες για την απόφαση και εφαρμογή των όποιων μέτρων και πρωτοκόλλων είναι η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού και η συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών έναντι του φαινομένου.

Tags
Back to top button