Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο κορωνοϊός έφτασε και στη Γροιλανδία

Οι αρχές της Γροιλανδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέγραψαν το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού.

Ο ασθενής διαμένει στην πρωτεύουσα Νουούκ και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι του, όπως διευκρινίζουν οι αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εφαρμόζονται μέτρα για να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση. Είναι σημαντικό οι πολίτες να ακολουθήσουν τις συστάσεις μας τώρα που η νόσος έφθασε στο έδαφός μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας Κιμ Κίλσεν, όπως έγραψε η εφημερίδα Sermitsiaq.

Πριν από την ανακοίνωση για το πρώτο κρούσμα, η νήσος με πληθυσμό 56.000 κατοίκων είχε ήδη εκδώσει σειρά συστάσεων για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού.

Σε αυτό το πλαίσιο και οι αρχές αποτρέπουν τις πτήσεις που κρίνονται «μη αναγκαίες» από και προς τη Γροιλανδία, περιλαμβανομένων των εσωτερικών πτήσεων, όπως και τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ανθρώπων.

Η Δανία, περιλαμβανομένης της Γροιλανδίας και των νήσων Φερόε (αυτόνομο αρχιπέλαγος της Δανίας στον Ατλαντικό) έκλεισε το Σάββατο τα σύνορά της στους ξένους επιχειρώντας να επιβραδύνει τη διασπορά του Covid-19.

Σήμερα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 910 στη χώρα, όπου έχει πεθάνει ένας άνθρωπος, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Δανίας.

Tags
Back to top button