Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Κασσελάκης προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εδώ»

«Είμαι εδώ» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, που με ανάρτησή του στο Facebook προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ανάρτηση, σε μαύρο και μωβ φόντο, έχει τη φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και γράφει: «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνοντας το #Ειμαι_εδω που ξεκίνησε ως hashtag μετά την εκδίωξή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας. 
 

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου

 

Tags
Back to top button