Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026

Οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Τετάρτη 11/2. Τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν μετά τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και νότια, ενώ άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια.

Εξέλιξη φαινομένων μέσα στην ημέρα

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 11/02/2026 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σταδιακά μετά τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά οι βροχές αναμένεται να ενταθούν, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν ανατολικά και να επηρεάσουν σταδιακά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης να επηρεάσουν τμήματα του Αιγαίου και της Κρήτης. Χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι καταιγίδες στα δυτικά και νότια είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Θερμοκρασίες ανά περιοχή

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί:

  • στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου,

  • στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 10-12 βαθμούς Κελσίου,

  • στη Θεσσαλία από 0 έως 13-14 βαθμούς Κελσίου,

  • στην Ήπειρο από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου,

  • στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου,

  • στα Επτάνησα από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου,

  • και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι σε Αιγαίο και Ιόνιο

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά νότιοι άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα δυτικά και νότια και εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Καιρός στην Αττική

Στο νομό Αττικής αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νότιοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τμήματα του νομού τις βραδινές ώρες έως 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12-13 βαθμούς Κελσίου.

 

Tags
Back to top button