Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεψε την παράσταση στο All-Star Game (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε το στίγμα του στο All Star Game. Η Δύση επικράτησε της Ανατολής 192-182 με τον 22χρονο άσο να είναι ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους με 14/16 δίποντα, 2/2 βολές και 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 22 λεπτά.

Άρχισε με διαδοχικά καρφώματα, έκανε τάπα στον Άντονι Ντέιβις και ανάγκασε τον Στεφ Κάρι να… προφυλαχθεί βλέποντάς τον να εφορμά προς το καλάθι.

Αν η Ανατολή κέρδιζε, θα ήταν ο MVP, ωστόσο τον τίτλο αυτό κατέκτησε o Άντονι Ντέιβις που έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους. Από κοντά και ο περσινός MVP, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε 41 πόντους με τους νικητές.

Ο Έλληνας φόργουορντ αν ήταν νικητής του ματς θα ήταν και ο MVP του αγώνα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής και εκείνος που έκλεψε την παράσταση.

Έναν Έλληνα για πρωταγωνιστή είχε το φετινό All Star Game το οποίο έληξε με νίκη της Δύσης με 192-182 επί της Ανατολής. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος, όπως γράφτηκε σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του ΝΒΑ, μετέτρεψε τον αγώνα σε ένα προσωπικό σόου καρφωμάτων.

Πώς θα μπορούσε να μην κάνει τέτοιο σχόλιο εξάλλου όταν ο Greek Freak με τη βοήθεια του Στεφ Κάρι χάρισε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές στον αγώνα.

Την πρώτη φορά ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι ξάπλωσε στο πάτωμα προκειμένου να γλιτώσει από τον τυφώνα Γιάννη ενώ τη δεύτερη «έγινε πόστερ», όπως είναι η προσφιλής φράση στο ΝΒΑ, όταν ο Γιάννης έκανε ένα εντυπωσιακό φόλοου κάρφωμα.



Tags
Back to top button