Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Φ.Ολάντ αποκάλεσε... «ηλικιωμένη» την Μπριζίτ Μακρόν

Το βιβλίο «Madame La Presidente» φέρνει στο «φως» την απέχθεια του Φρανσουά Ολάντ και της συζύγου του για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, τον Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του Μπριζίτ.

Στο βιβλίο που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Ava Djamshidi και Nathalie Schuck, γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για αρνητικά σχόλια του Ολάντ και της Ζουλί Γκαγιέ για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζεύγους Μακρόν (25 χρόνια) μολονότι και οι δύο - Ολάντ και Γκαγιέ - έχουν μεταξύ τους 18 χρόνια διαφορά.

Οι δύο δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο 66χρονος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η 48χρονη ηθοποιός σύζυγός του χαρακτηρίζουν την Μπριζίτ Μακρόν ως «η ηλικιωμένη».

Στα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Gala, Ολάντ και Γκαγιέ έκαναν το βιτριολικό σχόλιο σε δείπνο ότι ο Μακρόν δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Γαλλίας για το 2022 γιατί τότε η Μπριζίτ Μακρόν «θα ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία».

Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Όπως έχει γράψει το περιοδικό Paris Match η Γκαγιέ φέρεται να έχει στείλει ένα οργισμένο SMS στην Μπριζίτ Μακρόν επειδή την απέκλεισε από πάρτι στο Ελιζέ για τις πρώην πρώτες κυρίες της Γαλλίας.

Η Γκαγιέ έγινε, δε, ακόμα πιο έξαλλη γιατί στο επίμαχο πάρτι είχε προσκληθεί η πρώην σύντροφος του Ολαντ, η Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας χώρισε το 2014 για τα μάτια της Γκαγιέ.

Tags
Back to top button