Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εφιάλτης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ: Με βρίζανε βαρυποινίτισσες και εγκληματίες

Για τα όσα εφιαλτικά έζησε από τον Νοέμβριο του 2017 όταν και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη μίλησε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τον εφιάλτη που πέρασε 17 μήνες στη φυλακή όταν την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας «αδερφικός» όπως τον χαρακτήρισε φίλος της από τη Ρουμανία.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρέθηκε ξαφνικά στο ίδιο κελί με βαρυποινίτισσες και εγκληματίες: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: «Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε»».

«Πάγωσα όταν έμαθα για την αθώωση μου» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Όταν έμαθε για την αθώωση της δεν το πίστευε. «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το «not guilty» καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!

Κρίσιμο στοιχείο για την αθωωτική απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας, ήταν το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της Ειρήνης. Οι ένορκοι έλαβαν επίσης υπόψιν το λευκό της ποινικό μητρώο, το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι δεν ταξίδευε με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά ή πολλά κινητά, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι διακινητές ναρκωτικών.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν” , αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου περιγράφοντας την υπερασπιστική γραμμή για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου και πρόσθεσε.

«Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές». Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου.

«Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή» κατέληξε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ζει πλέον στη Μυτιλήνη και όνειρό της όνειρό της είναι μία ήρεμη ζωή, να σπουδάσει και να «καθαρίσει» το όνομά της.

Tags
Back to top button