Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αθηναίων απαντά στον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη: Δεν κάνουμε κανένα έργο στην περιοχή

Νωρίτερα ο Σεφ, είχε αναρτήσει βίντεο στο Tik Tok με το οποίο κατηγορούσε τον Δήμο Αθηναίων ότι τον είχε αναγκάσει να έχει «ουσιαστικά κλειστό» το μαγαζί του για 20 ημέρες, λόγω των έργων, την ίδια στιγμή που τα έξοδα τρέχουν και οι υπάλληλοι του πρέπει να πληρωθούν.

Στο δελτίο τύπου του Δήμου Αθηναίων διευκρινίζεται ότι για τα έργα που εκτελούνται μπροστά από τα καταστήματά του δεν υπάρχει δική του ευθύνη καθώς «οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν εκτελούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο».

Υποδεικνύονται μάλιστα ως... δράστες των εργασιών ο ΔΕΔΔΗΕ και η εταιρεία φυσικού αερίου ΕΝΑΟΝ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου, «στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας γνωστοποίησε αναγγελία βλάβης στο σημείο, ενώ διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις αυτές δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων».

Σημειώνεται ακόμη ότι σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού εκτελούνται έργα από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) για τα οποία επίσης βάση νόμου δε ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων.

«Συνεπώς οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσιοτίνη είναι πλήρως ανυπόστατοι, καθώς δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του Δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο έξω από τα καταστήματά του», καταλήγει το Δελτίο Τύπου, που ταυτόχρονα όμως περιγράφει μια άναρχη κατάσταση εντός της επικράτειάς του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως στο Tik Tok για το γεγονός ότι το μαγαζί του ήταν «κλειστό» για 20 ημέρες από τα έργα που γίνονται έξω από αυτό. Είχε δε επιτεθεί προσωπικά στον Δήμαρχο Χάρη Δούκα, υπονοώντας ότι αυτός είχε προτιμήσει να ασχολείται με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ αντί με τον Δήμο Αθηναίων. Ενώ είχε συνοδεύσει την αναρτησή του με φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στο πεζοδρόμιο μπροστά από το καταστημά του.

Η ανάρτηση Τσιοτίνη

«Αξιότιμε κύριε Δούκα, τι κάνετε… Δεν γνωριζόμαστε και δεν υπάρχει λόγος και να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Τσιοτίνης, είμαι σεφ και ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων τα οποία βρίσκονται στον Κεραμεικό.

Χαίρομαι πάρα πολύ που συνειδητοποιώ πως μετά από καιρό τελειώσατε τη δεύτερη κατά σειρά προεκλογική σας εκστρατεία, καθώς αν θυμάμαι καλά ο λαός σας έχει επιλέξει σαν δήμαρχο Αθηναίων, παρόλα αυτά εσείς ψάξατε επιπλέον να ασχοληθείτε με άλλα προβλήματα κοινωνικά ή πολιτικά για το γίγνεσθαι του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο, αν και εφόσον έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί από τον λαό.

Δηλαδή να είστε δήμαρχος Αθηναίων. Στα δικά μου μάτια δεν είστε, καθώς τις τελευταίες 20 μέρες το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί για διάφορα προβλήματα και έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές τάφρους.

Συγγνώμη που σας το θέτω έτσι, αλλά μιλάμε για 20 μέρες. Τα δημοτικά τέλη δεν καθυστερούν 20 μέρες, γιατί αν καθυστερήσουν, ξέρετε, από την επόμενη μέρα - δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό - έχουν προσαυξήσεις.

Επίσης και οι μισθοί. Είναι και αυτό ένα πρόβλημα, γιατί αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος που ονομάζεται επιχειρηματίας δυστυχώς οφείλει να είναι φερέγγυος στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό.

Φυσικά, δεν είμαι ο άνθρωπος που απλά ποστάρει όλα αυτά στα social media, αλλά βλέπετε από τη στιγμή που έχω απευθυνθεί στο Δήμο, στην ΕΥΔΑΠ, στο Φυσικό Αέριο, σε όλους αυτούς που έχουν έρθει κι έχουν σκάψει στο πεζοδρόμιό μου το τελευταίο εξάμηνο τρεις - τέσσερις φορές κι έχω βρει πόρτα, κοινοποιώ αυτό μπας και αξιωθεί κάποιος να χτυπήσει ένα καμπανάκι ότι υπάρχει δυστυχώς το σήμερα στο οποίο πρέπει πολιτικά να ανταπεξέλθετε, για να κοιτάξουμε το αύριο. Αλλιώς αύριο δεν θα υπάρχουμε εμείς.

Για δείτε το. Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα να το συζητήσουμε».

Tags
Back to top button