Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ - Αύριο είναι Κυριακή του Σπορέως

Ο Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού και ο Λόγος του Θεού είναι ο Χριστός!

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Κυριακή του Σπορέως, 17 Οκτωβρίου 2021.

“Όταν ακούγεται η παραβολή του καλού σπορέως, πολλοί αναρωτιούνται άραγε ο Θεός μήπως έχει επιλέξει αυτούς που είναι γη αγαθή;

Μητροπολίτης Δημητριάδος: Η άρνηση στο εμβόλιο δείχνει πως ο θρησκευτικός φανατισμός μπορεί να επηρεάσει το μυαλό των ανθρώπων

Και τους άλλους, που δεν δέχονται τον λόγο Του;

Δεν είναι σωστή αυτή η σκέψη.

Ο κάθε άνθρωπος έχει προϋποθέσεις να δεχθεί τον Λόγο του Θεού.
Έχει προϋποθέσεις και χώρο στην καρδιά του για γη αγαθή και καρποφόρα, αρκεί ν’αφήσει τον Χριστό να μιλήσει σ’αυτή.

Ο Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού και ο Λόγος του Θεού είναι ο Χριστός!

Ας αφήσουμε το καλό μέρος της καρδιάς μας, την αγαθή γη, να τον δεχθεί όπως είναι και να καρποφορήσει σ’αυτή’ και τότε θα νιώσουμε τι σημαίνει καρποφορία του Λόγου του Θεού στη ζωή μας.”

Tags
Back to top button